acne_looxs

Acne

Acne is de medische term voor jeugdpuistjes en het is een van de meest voorkomende huidaandoening bij de mens. Bijna iedereen krijgt in zijn leven in meerdere of mindere mate last van acne. Ook op latere leeftijd zijn er zelfs mensen die nog last van puistjes hebben. Acne komt het meeste voor in het gezicht, op de borst en de rug. De huidaandoening ziet er niet bij iedereen het zelfde uit en de mate van acne kan per persoon verschillen. De ernstigere vormen van acne kan het gezicht ontsieren en grote psychische problemen veroorzaken.

Acne kan niet in een paar dagen genezen worden. Voor welke behandeling we ook kiezen, er is altijd geduld nodig. Onze behandelingen zijn er opgericht om de huid mooi dun en zuiver te houden door middel van aangepaste peelings en onzuiverheden zoals comedonen en pustels op een goede verantwoorde manier te verwijderen. Hoe eerder met de behandeling wordt begonnen en hoe consequenter deze wordt voortgezet, des te beter is het uiteindelijke resultaat en des te minder kans dat men littekens overhoudt.

Voordat wij met een behandeling beginnen, wordt er eerst een uitgebreide huidanalyse en behandelplan opgesteld.

Behandelingsmogelijkheden:

Acne beta peel                     75,00

Acne therapie 30 min.      32,50

Acne therapie 45 min.      45,00

Acne therapie 60 min.      59,00

Acne intake 30 min.         GRATIS

Een consequente thuisbehandeling is erg belangrijk voor een positief resultaat van de acnebehandeling, onze producten ondersteunen de salonbehandeling waardoor er sneller een acceptabele vorm van herstel zal optreden.

Vergoeding door zorgverzekeraars
Looxs is gespecialiseerd en gecertificeerd in acnebehandelingen. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Anbos en beschikken over een AGB-code, hierdoor wordt een acnebehandeling door de meeste zorgverzekeraars vergoed.

Vraag bij u zorgverzekeraar naar de mogelijkheden!

volgende_l Home

Contact volgende_r