Looxs – The Peeling Clinic Limburg

Acne bij volwassenen -The Peeling Clinic - looxs.nl

HUIDVERBETERING

ACNE BIJ VOLWASSENEN

Acne bij volwassenen is een heel vervelende huidaandoening. Als volwassene kun je je daar behoorlijk onzeker door voelen en het als ontsierend ervaren. Gelukkig kunnen we met een peelingkuur samen hele mooie resultaten behalen, waardoor jij weer zelfverzekerd kunt stralen!

Acne bij volwassenen behandelen met een peelingkuur

Om acne op jouw volwassen huid te verhelpen, moeten we goed samenwerken. Een acnebehandeling slaagt door de combinatie van thuisbehandeling en behandelingen in de kliniek, zoals peelings, microneedling of een combinatie van beiden.

We beginnen altijd met een skinconsult en een huidscan, zodat ik een compleet beeld heb van jouw huid.

Na het skinconsult krijg je thuisproducten mee, waarmee je jouw huid twee weken lang voorbereidt. Als je daarna in de kliniek komt voor de eerste peeling, kan die optimaal zijn werk doen. De behandeling tegen acne bestaat uit een op maat gemaakte peelingkuur en de bijbehorende thuisproducten. Daarna kijken we wat de resultaten zijn en wat jouw huid verder nog nodig heeft.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN BIJ ACNE

Persoonlijk behandelplan bij acne

Iedere huid is uniek en zeker bij een aandoening als acne is het belangrijk om goed te kijken naar de behoeften van jouw huid. Je krijgt daarom altijd een persoonlijk behandelplan op maat. Het is belangrijk dat jij de producten thuis goed gebruikt en de nazorginstructies goed opvolgt. Ook letten we samen goed op hoe jouw huid reageert op de thuisproducten en de peelings, zodat we waar nodig kunnen bijsturen. Op die manier behalen we de mooiste resultaten! 

Wil jij van je acne af? Maak dan nu een afspraak voor een skinconsult!

MaartjeMaakt-FB-Looxs-21
× Hoe kan ik je helpen?