acne_looxs

Looxs is gespecialiseerd en gecertificeerd in acnebehandelingen

Acne – ook wel acne vulgaris genoemd- is een huidaandoening die ontstaat door verstopping of ontsteking van de talgklierfollikel.
Het is één van de meest voorkomende huidaandoening bij de mens. Niet alleen in de puberteit, maar ook op latere leeftijd zijn er mensen die nog last van puistjes hebben.

Acne kan niet in een paar dagen genezen worden. Voor welke behandeling we ook kiezen, er is altijd geduld nodig. Onze behandelingen zijn er opgericht om de huid mooi dun en zuiver te houden door middel van aangepaste peelings en onzuiverheden zoals comedonen en pustels op een goede verantwoorde manier te verwijderen.

Om een positief resultaat te behalen is het belangrijk dat je thuis consequent onze producten gebruikt.

Vergoeding door zorgverzekeraars.

De behandeling van acné in het gezicht kan in de meeste gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit jouw zorgverzekering.
Dit is afhankelijk van jouw aanvullend verzekeringspakket.
Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS en beschikken over een AGB-code. Er is dan wel een verwijzing nodig van de huisarts.

Vraag bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden!

Voor het behandelen van acne heeft Looxs verschillende behandelingen die effectief de huid verbeteren. Deze behandelingen delen we op in levels, dat heeft te maken met de sterkte van de peeling die we gebruiken.

Acne level 1: € 49

Acne level 2: € 69

Acne level 3: € 89.50

Acne level 4: € 99

volgende_l Home

Contact volgende_r