acne_looxs

Looxs is gespecialiseerd en gecertificeerd in acnebehandelingen

Acne is de medische term voor jeugdpuistjes en het is een van de meest voorkomende huidaandoening bij de mens. Bijna iedereen krijgt in zijn leven in meerdere of mindere mate last van acne. Ook op latere leeftijd zijn er zelfs mensen die nog last van puistjes hebben. Acne komt het meeste voor in het gezicht, op de borst en de rug. De huidaandoening ziet er niet bij iedereen hetzelfde uit en de mate van acne kan per persoon verschillen. De ernstigere vormen van acne kan het gezicht ontsieren en grote psychische problemen veroorzaken.

Acne kan niet in een paar dagen genezen worden. Voor welke behandeling we ook kiezen, er is altijd geduld nodig. Onze behandelingen zijn er opgericht om de huid mooi dun en zuiver te houden door middel van aangepaste peelings en onzuiverheden zoals comedonen en pustels op een goede verantwoorde manier te verwijderen. In het begin van een acnetraject kom je 1 x per week bij Looxs voor een behandeling, na een tijdje bouwen we de frequency van de behandelingen af naar 1 x per twee weken, daarna 1x per drie weken en uiteindelijk kom je 1 x per maand voor een onderhoudsbehandeling. Hoe eerder met de behandeling wordt begonnen en hoe consequenter deze wordt voortgezet, des te beter is het uiteindelijke resultaat en des te minder kans dat men littekens overhoudt.

Een consequente thuisbehandeling is VERPLICHT voor een positief resultaat van de acnebehandeling, onze producten ondersteunen de salonbehandeling waardoor er sneller een acceptabele vorm van herstel zal optreden.

Voordat wij met een behandeling beginnen, wordt er eerst een uitgebreide huidanalyse en behandelplan opgesteld.

Vergoeding door zorgverzekeraars
Looxs is gespecialiseerd en gecertificeerd in acnebehandelingen. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS en beschikken over een AGB-code, hierdoor wordt een acnebehandeling door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Er is dan wel een verwijzing nodig van de huisarts.

Vraag bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden!

Behandelingsmogelijkheden:

Acne intake; deze intake bestaat uit een intakegesprek en uitleg stappenplan voor thuis.
Acne Clarity (beta) peel: Een krachtig mengsel van zuren die de porien diep reinigen. Het brengt acne snel onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige uitbraken. 90.-

Acne therapie 30 min: onzuiverheden zoals comedonen en pustels worden op een verantwoorde manier verwijderd. 34.-

Acne therapie 45 min: onzuiverheden zoals comedonen en pustels worden op een verantwoorde manier verwijderd. 49.-

volgende_l Home

Contact volgende_r