Looxs – The Peeling Clinic Limburg

BETALEN


Alle prijzen in de shop zijn inclusief btw. Je kunt betalen op verschillende manieren. Na ontvangst van de betaling versturen wij je bestelling. 

iDeal

Veilig en gemakkelijk, betalen via iDeal. Deze optie kun je kiezen als je via jouw bank internetbankiert. Wanneer je bij betaalmethode kiest voor iDeal en daarna jouw bank selecteert, ga je automatisch naar het inlogscherm en de beveiligde omgeving van jouw bank.

Achteraf betalen met Klarna

Vind je het spannend om de eerste keer bij ons te bestellen, dan kun je jouw bestelling achteraf betalen met Klarna. Na goedkeuring van Klarna wordt jouw bestelling verzonden. Hier zijn extra kosten aan verbonden van € 1,95.

Vooruitbetaling

Wil je het bedrag vooraf overmaken? Je krijgt na het doorlopen van het bestelproces, per email de factuur en het rekeningnummer waarop je het totaalbedrag kunt overmaken. Houd er wel rekening mee dat een overschrijving 1-3 werkdagen kan duren (afhankelijk van je bank).
De bestelling wordt pas verzonden nadat wij het bedrag op onze rekening ontvangen hebben.


Ook hebben wij nog de aflevergarantie, dit houdt in dat wij een aflevering of retourbedrag garanderen binnen een week (m.u.v. vakantie of feestdagen)
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.  

Heb jij na bovenstaande nog twijfels, vragen of advies nodig? Mail of bel gerust, dan zul je merken dat wij voor iedere klant de tijd nemen. Service en vertrouwen daar gaat het om bij TPC.

× Hoe kan ik je helpen?