Mesoestetic staat bekend om haar effectieve producten en behandelingen. Deze worden alleen gebruikt door huidproffesionals en artsen.

Mesoestetic heeft kwalitatieve producten die de huid echt verbeteren. Ze hebben voor elk huidprobleem een product dat erbij past. Daarom vind je bij mesoestetic producten die:

  • huidveroudering voorkomt
  • fijne lijntjes/rimpels vermindert
  • pigmentvlekken aanpakt
  • vroegtijdige huidveroudering tegen gaan
  • acne en puistjes vermindert en ontstekingen voorkomt nog veel meer.

In het assortiment vind je een ruime keus aan producten zoals gezichtscrème, dag- en nachtcrème, maar ook diverse oliën, serums en boosters en diverse reinigingsproducten. Mesoestetic heeft ook een hele lijn zonbescherming / SPF. Dit is een onderdeel van de huidverzorging die het hele jaar door van belang is! Daarom ook in donkere wintertijden raad ik zonbescherming aan, om jouw huid zo goed mogelijk te beschermen voor Uv-straling.

Mesoestetic maakt reeds 35 jaar producten voor in de huidbranche, intussen staan ze dan ook bekent om hun kwaliteit. Één van hun bekenste behandelingen is de Cosmelan methode. Dit is wereldwijd de nummer één behandeling tegen pigmentvlekken, daardoor kun je 85% tot 95% van het diepliggend pigment wegwerken.