CV van de arts

Drs. Christa Stojkovic studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar studie heeft zij ervaring opgedaan met plastische chirurgie en onderzoek gedaan op het gebied van plastische- en vaatchirurgie. Na haar afstuderen heeft ze zich fulltime gespecialiseerd in de cosmetische dermatologie. Zij werd intern opgeleid bij de Velthuis Kliniek en is inmiddels sinds 9 jaar werkzaam als cosmetisch arts.

Zij werkt enkel met de veilige, tijdelijke en kwaliteitsproducten Botox, Juvéderm (en Sculptra).

Iedere behandeling wordt uitgevoerd met zorg en precisie.

“Ik sta altijd open voor de wensen van de cliënt en geheel in overleg wordt geadviseerd over benodigde producten en de juiste hoeveelheden.”

Wil je kennis met haar maken, weten wat de mogelijkheden zijn of een behandeling?

Bel of app naar 06 38758501 of mail naar info@looxs.nl  voor een gratis en vrijblijvende afspraak.

Drs. Christa Stojkovic

Coco Baggelaar behaalt in 1975 zijn artsexamen en is vanaf 1976 huisarts in de praktijk van zijn opa en vader. Hij is in totaal 25 jaar huisarts tot en met 2001. Vanaf 1980 doet hij er ook verzekeringsgeneeskundige werkzaamheden bij. Rond 1988 is Coco Baggelaar door RTL4 gevraagd om naast zijn normale werkzaamheden TV dokter te worden in het wekelijks programma ”Gezond en Wel”. Hierin geeft hij gezondheidsvoorlichting vanuit een TV studio met vragen uit het publiek.

Vanaf 1995 is Coco Baggelaar geregistreerd geneeskundig adviseur (RGA) naast huisarts en in deze functie geeft hij medische adviezen (letselschade) aan verzekeringsmaatschappijen en rechtsbijstandsbureaus.

Vanaf 2001 t/m 2002 is hij medisch adviseur van AEGON Nederland. Hierdoor krijgt hij contacten met plastisch chirurgen in het buitenland o.a. vanwege de wachtlijst problemen in Nederland.

Na een opleiding tot cosmetisch arts in 2001 houdt hij zich sinds 2002 uitsluitend bezig met injectables/rimpelbehandelingen en lipolyse en werkt onder de firmanaam Beauty&Co.

Coco Baggelaar is aangesloten lid bij het internationale netwerk lipolyse artsen en lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG), (keurmerk/certificatie) met een permanente herregistratiecontrole. Met zijn 25 jaar ervaring als huisarts en medisch adviseur is hij goed op de hoogte van zowel medische als juridische en verzekeringstechnische problemen.

Kijk voor meer info op www.beautyco.nl

volgende_l Home

Contact volgende_r