Definitief ontharen

Hygiënisch schoon; Nooit meer scheren, harsen of elektrisch epileren met de Elos ontharings methode.

De Elos methode is een veilige en effectieve behandeling voor het  verwijderen van ongewenste haargroei. Het laser ontharen of IPL ontharen is geschikt voor vrouwen en mannen; voor alle huidkleuren, van blank tot negroïde. Met de ontharingsbehandelingen kunnen onze  huidtherapeuten naast donkere haren ook blonde haren verwijderen. In 90% van de gevallen zal de behandeling voor definitief ontharenaanslaan. Vaak zijn er meer behandelingen nodig als het haar als gevolg van hormonen (bv overgang) is ontstaan.

Elos ontharen bestaat uit twee energiebronnen: radiofrequentie & licht. Hierdoor wordt definitief ontharen veel veiliger en effectiever. Haar groeit in verschillende fases, er zullen daarom meerdere behandelingen nodig zijn om de overbeharing te verwijderen. Het aantal ontharings behandelingen kan per gebied en per persoon verschillen. Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel slapende haartjes actief worden, bv in de menopauze. Het is daarom beter om i.p.v. permanent ontharen over permanente haarreductie te spreken. Ook is het met de Elos Motif mogelijk om 100% pijnloos te ontharen.

Elos ontharen wordt door u zorgverzekeraar vergoed.

Afhankelijk van uw verzekering, is het mogelijk om een vergoeding te krijgen voor de behandeling van overbeharing in het gelaat.

Heeft u interesse?

Wij adviseren u dan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeutes. Tijdens deze afspraak bekijkt de huidtherapeute of zij een plan voor definitief ontharen kunnen opstellen. U hoort dan ook meteen hoeveel ontharings- behandelingen u nodig zult hebben. Met een ’proefflits’ kunt u ervaren hoe definitief ontharen met  de Elos aanvoelt.

Laser ontharen vergoeding?

Omdat wij werken met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten, die zijn aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) en de ANBOS, hebben wij een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Behandelingen in het gelaat zullen dan ook worden vergoed.

Bij Cosmetique Totale heeft geen verwijsbrief nodig van uw huisarts, dermatoloog of medisch specialist (enige uitzonderingen daar gelaten). Onze specialisten zijn direct toegankelijk, zij kunnen u een verwijzing geven indien de zorgverzekeraar daarom vraagt.

Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. In uw zorgverzekeringspolis kunt u zien of en in welke mate u een behandeling vergoed krijgt. U kunt ook telefonisch contact opnemen met uw contactpersoon bij uw zorgverzekeraar om na te gaan welke vergoeding er voor u geldt.

Wist u dat verzekerde zorg bij Cosmetique Totale niet van uw eigen risico afgaat?!

In uw polis staat tot welk bedrag u een laser of elektrisch ontharing behandeling vergoed krijgt. Het is dus niet meer nodig om voor deze handeling een extra bezoek te brengen aan uw huisarts voor een verwijsbrief.

Heeft nog vragen over de vergoedingen voor het ontharen? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij onze huidtherapeut,

Bel: Looxs 06 38758501 of Cosmetique totale 0172 782419

 

Verschillende vergoedingen per zorgverzekeraar

De vergoeding voor het laser ontharen is per zorgverzekeraar verschillend. Als u uw zorgverzekeringspolis bekijkt kunt u zien of  het laser ontharen geheel wordt vergoed of dat u tot een bepaald bedrag per jaar ontharingsbehandelingen vergoed krijgt. U kunt ook telefonisch contact opnemen met uw contactpersoon bij uw zorgverzekeraar om na te gaan welke vergoeding er voor u geldt.

Na een behandeling bij de huidtherapeute krijgt u de factuur toegestuurd die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.
U krijgt dan de vergoeding voor het laser ontharen op uw rekening gestort
Op deze factuur staat informatie die uw zorgverzekering nodig heeft voor de vergoeding zoals:

  • Het instituut waar u bent behandeld
  • De agb-codes
  • De huidtherapeut (lid NVH) waardoor u bent behandeld
  • De omschrijving van de laser ontharings behandeling

volgende_l Home

Contact volgende_r