Dermalastyle infusion

Herstel de elasticiteit van uw huid.

Na de eerste rimpels, volgen snel ook de eerste tekenen van huidverslapping. Het wordt zichtbaar aan de ogen en verschijnt vervolgens ook in de rest van het gelaat. De huid wordt niet alleen slap en volume loos, maar ze ziet er ook moe en dof uit.

Normaal kan er weinig aan verlies van elastine worden gedaan maar nu is dit proces omkeerbaar dankzij het gepatenteerde actieve ingrediënt in de DermaLastyl Elastin Infusion formule, Elastatropin® (tropo -elastine).
Elastine is een zeer belangrijke bouwstof in de huid. Het zorgt voor de stevigheid, flexibiliteit, veerkracht en een jeugdige uitstraling.

Helaas maakt een mens slechts tot in de pubertijd elastine aan en begint men het al vanaf het 25 a 35ste jaar te verliezen. Tot voor kort was dit proces onomkeerbaar omdat er geen enkele mogelijkheid was om de cellen te stimuleren tot aanmaak van nieuwe elastine.

DermaLastyl™ bevat immers het gepatenteerde ingrediënt Elastatropin®. Dit is een proteïne molecule die door de buitenste laag van de huid naar binnen dringt, en zich aan de bestaande elastinevezels bindt via een koperpeptide. Voor het eerst kan hierdoor opnieuw elastine opgebouwd worden in de huid. Fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid krijgt meer spankracht en veerkracht.

Elastatropin® werd oorspronkelijk in Amerika ontwikkeld als een innoverend geneesmiddel voor littekenvrije wondheling. Omdat het ingrediënt ook revolutionair verjongende effecten bleek te hebben op de wat oudere huid, hebben de wetenschappers van DermaLastyl™ het geïntroduceerd als een professionele anti-aging behandeling.

Deze behandeling herstelt de elasticiteit van de huid en geeft bovendien een diepte hydratatie en gezonde gloed! Een behandeling wordt het beste om de 30 dagen uitgevoerd, zodat de DermaLatyl Elastin Infusion™ formule zich kan omvormen naar gezond en nieuw elastisch weefsel. Deze behandeling is geschikt voor iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren.

DermaLastyl Elastin Infusion behandeling
€ 85,00

DermaLastyl Elastine Infusion behandeling incl. light peel
€ 115,00

volgende_l Home

Contact volgende_r