Looxs – The Peeling Clinic Limburg

Acne bij volwassenen -The Peeling Clinic - looxs.nl

PEELINGS

HUIDVERJONGING IN LIMBURG

Huidveroudering is onvermijdelijk, of je wilt of niet. Je huid wordt slapper, krijgt rimpels en pigmentvlekjes en kan wat dof ogen. Gelukkig zijn er manieren om je huid een handje te helpen. Bij The Peeling Clinic kun je terecht voor huidverjonging in Limburg in de vorm van peelings. We starten het behandeltraject met een skinconsult en huidscan.

Peelings voor huidverjonging

In mijn sfeervolle kliniek in het Limburgse Echt gaan we samen aan de slag met jouw huid. Voor huidverjonging heb ik verschillende peelings. Met één losse peeling bereik je nog niet de gewenste resultaten, daarom adviseer ik altijd om een peelingkuur te doen. 

Een peeling is een vloeistof die ik met een kwastje op je huid aanbreng en die ik daarna laat inwerken. De peeling heeft een exfoliërende werking, waarmee de bovenste, dode, huidlaag wordt verwijderd. De voedende ingrediënten uit de aanvullende serums hebben daardoor alle ruimte om goed door te dringen in de diepere delen van je huid, waar de celvernieuwing plaatsvindt. En dat is precies waardoor je huid verjongt en gaat stralen! 

 

PEELINGKUUR VOOR EEN JONGERE HUID

Ter voorbereiding van de peelingkuur krijg je producten mee naar huis, waarmee je twee weken lang je huid voorbereidt op de daadwerkelijke behandeling in de kliniek. 

Ik adviseer altijd om een volledige peelingkuur in het najaar of de winter te plannen. Waarom? Omdat de zon dan minder schijnt en minder krachtig is dan in het voorjaar en de zomer. Tijdens een peelingkuur is het heel belangrijk om de zon te vermijden. Dit kan je huid namelijk beschadigen en dat wil je natuurlijk niet! Een kuur met algenpeeling of een losse peeling kun je ook in de zomer doen, zolang je de nazorg maar goed opvolgt.

Voor een optimaal resultaat raad ik een kuur aan van vijf à zes behandelingen, die je elke twee weken inplant. Na de kuur kom je elke vier tot zes weken voor een onderhoudspeeling. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om de nazorginstructies goed op te volgen.

Diepere peelings bij ernstige huidveroudering

Soms heeft je huid grover geschut nodig. Dan kun je kiezen voor een diepere peeling, bijvoorbeeld TCA en/of fenolpeeling of de Cosmopeel Forte door de huidtherapeute. Lees hier meer over huidtherapie bij The Peeling Clinic.

MaartjeMaakt-FB-Looxs-8
× Hoe kan ik je helpen?