Huidverstrakking / eMatrix

Huidverstrakking met eMatrix

De eMatrix is nog maar net overgewaaid uit Hollywood en is in Nederland al een ware hype te noemen. Bekende Nederlanders laten de injectable naalden links liggen en kiezen liever voor deze natuurlijke huidverstrakking behandeling.

eMatrix behandelingen (gemist op RTL4? kijk dan hier naar deze uitzending)

Het revolutionaire huidverjongings- en verstrakkingsapparaat heeft in Amerika al een ware hype veroorzaakt en wordt door bekende filmsterren op handen gedragen. Vooraanstaande dermatologen, esthetische artsen en plastisch chirurgen maakten al hun opwachting in de shows van Oprah Winfrey en Dr Phil om over de E-matrix te vertellen en staken hun enthousiasme over dit nieuwe technologische hoogstandje dat wordt gebruikt bij Cosmetique Totale niet onder stoelen of banken.

Sinds onze introductie van de E-matrix begin 2010 in Nederland was de E-matrix door zijn spectaculaire resultaten ook direct een must voor veel bekende Nederlanders. Door onze speciaal opgeleide huidtherapeuten weten we de razend populaire E-matrix behandeling als geen ander toe te passen voor onder andere huidverstrakking, acne littekens, ouderdomsvlekken, grove poriën pigmentvlekken, couperose, enz.

Een eMatrix behandeling is al mogelijk vanaf € 150,00

Waarom E-Matrix?

“eMatrix resulteert in een unieke combinatie van rimpelreductie, pigmentverbetering, het verkleinen van de poriën, littekenherstel, huidverstrakking en lifting met een extreem korte herstelperiode.”

“ eMatrix is eveneens geschikt voor de behandeling van het lichaam voor bijvoorbeeld littekenweefsel.”

“eMatrix is mogelijk voor elke huidskleur, van blank tot negroïde. Uniek is dat de zon slechts 1 a 5 dagen voor en na de behandeling vermeden hoeft te worden.”

“ eMatrix is CE en FDA goedgekeurd. Wetenschappelijke studies bevestigen de resultaten.”

“eMatrix behandelingen worden bij ons alleen uitgevoerd door HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten. Zij zijn tevens lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten. eMatrix behandelingen (bijv bij acne littekens) kunnen door de zorgverzekeraars worden vergoed”

Wat zijn de resultaten?

eMatrix creëert een nieuwe huid, maar zonder lange herstelperiode. De behandeling kan worden ingezet voor zowat alles wat de huid zichtbaar minder mooi maakt: rimpels, pigmentvlekken, huidverzakking, littekens, acne littekens, bruine en rood/roze kleurverschillen en huidoneffenheden zoals grove poriën.

Hoeveel behandelingen?

Er worden 1 à 3 behandelingen aanbevolen met een interval van 4 à 8 weken. Het aantal behandelingen hangt af van de conditie van de huid en het eindresultaat waar u naar toe wilt werken.

Hoe werkt het?

eMatrix werkt op basis van gefractioneerde radiogolven die minuscule gaatjes maken in de bovenste huidlaag, terwijl de schade die bewust en doelgericht wordt aangericht in de onderste huidlaag juist zo groot mogelijk is. Het herstelproces van binnenuit creëert een nieuwe huid van binnenuit: ‘sublative rejuvenation’.

Moet ik de zon vermijden?

Totdat de huid na de behandeling volledig hersteld is, moet men intensief zonnen vermijden. Dat is, afhankelijk van de intensiteit van de behandeling, gemiddeld slechts 1 à 5 dagen.

Voor/Na foto’s

Behandeling pigmentvlekken

Op bovenstaande foto’s wordt het resultaat na 1 eMatrix behandeling weergegeven. Er is een duidelijke afname te zien van de donkere pigmentvlek op de kaak.

Behandeling acne littekens

Op bovenstaande foto’s wordt het resultaat na 2 eMatrix behandelingen van een jonge vrouw getoond. De kleine acne littekens zijn zo goed als verdwenen en de huid heeft geen rode en roze kleurverschillen meer.

Behandeling vergrote poriën en zonbeschadiging

Op bovenstaande foto’s wordt het resultaat na 1 eMatrix behandeling bij een vrouw van veertig jaar getoond. Er is een veel fijnere poriestructuur te zien en de bruine plekken van zonbeschadiging zijn aanzienlijk verminderd.

Behandeling plooien en fijne rimpels

Op bovenstaande foto’s wordt het resultaat na 2 eMatrix behandelingen getoond. De neus en mondplooi zijn veel minder zichtbaar en de diepere rimpels rondom de ogen zijn zo goed als verdwenen. Er is een duidelijke lift van de wenkbrauw zichtbaar.

Behandeling oogcontouren

Op bovenstaande foto’s wordt het resultaat na 2 eMatrix behandelingen getoond. De expressielijnen rondom de oogcontouren zijn veel minder zichtbaar.

Behandeling strakkere huid

Op bovenstaande foto’s wordt het resultaat na 2 eMatrix behandelingen getoond. Er is duidelijk te zien dat de huid veel strakker en gelift is. Dit is een natuurlijke facelift. Tevens is er zeer grote vermindering van de rimpels op de wangen zichtbaar.

Behandeling zeer diepe acne littekens

Op bovenstaande foto’s wordt het resultaat na 3 eMatrix behandelingen getoond. Bij deze jonge dame was sprake van zeer diepe acne littekens en daarom waren er 3 ematrix behandelingen nodig om tot een prachtig tussen resultaat te komen. De huid is niet alleen gladder en zonder diepe putjes, maar ook de huidverkleuringen zijn verdwenen.

Wie mag niet starten?

Iedereen, die:

  • Onlangs in het te behandelen gebied plastische chirurgie of andere ingrepen hebt laten doen en daarvan nog niet volledig hersteld bent.
  • Onlangs dermabrasie of diepe chemische peelings hebt laten doen (minder dan 3 maanden). Microdermabrasie maakt hiervan geen onderdeel uit.
  • Onlangs Botox, collageen of andere injecties in het te behandelen gebied hebt laten doen (minder dan 10 dagen geleden).
  • Zwanger is of borstvoeding geeft.
  • Een recente kankergeschiedenis, hartklachten, ongecontroleerde diabetes of actieve psoriasis heeft.
  • Eczeem of zweren heeft in het te behadelen gebied
  • Auto-immuun ziekten als Aids en HIV heeft.
  • Herpes Simplex heeft
  • Een pacemaker of andere elektrische implantaten heeft, metalen implantaten heeft, vijzen heeft of een geïnjecteerde chemische substantie in het te behandelen gebied.
  • In het te behandelen gebied tatoeages of permanente make-up heeft.

Cosmetique Totale is sinds de introductie van de eMatrix een ware pionier te noemen. Door hun jaren lange ervaring, weten onze HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten de eMatrix behandeling als geen ander toe te passen.

Heeft u interesse?

Wij adviseren u dan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met  onze huidtherapeute. Tijdens deze afspraak kan de therapeute vertellen hoeveel eMatrix behandelingen u eventueel nodig zult hebben. Met een ’proefpulze’ kunt u ervaren hoe een eMatrix behandeling aanvoelt.

Om u toch enigszins inzicht te kunnen geven in de te verwachten kosten, worden hieronder een aantal richtlijn prijzen weergegeven:

Prijslijst eMatrix

Gelaat
€ 500,-

Hals
€ 500,-

Gelaat+ Hals
€ 800,-

Deelbehandelingen vanaf
€ 150,-

De prijzen zijn per behandeling.

 

RTL4 actie, 25% korting op een ematrix-kuur

Bij de aanschaf van een ematrix-kuur  voor bijvoorbeeld  het hele gelaat
Betaald u geen € 500,-  maar € 375,- per behandeling.

Bij de aanschaf van bijvoorbeeld een deelbehandeling van de eMatrix-kuur betaalt u geen € 300,- maar nog maar € 225,- per behandeling *

volgende_l Home

Contact volgende_r