Looxs – The Peeling Clinic Limburg

KLANTENSERVICE

Je kiest ervoor om goede huidverzorgingsproducten te kopen, dan verdien je ook de allerbeste service en kwaliteit. Bij The Peeling Clinic staat deze kwaliteit voorop. Heb je vragen over een bepaald product? Stel ze dan gerust! Op deze pagina vind je alle informatie over bestellen, verzenden, retourneren en betalen. Ik wens je alvast veel plezier met je aankoop!

Levertijd 

Bestel op werkdagen voor 16.00 uur en je pakketje wordt dezelfde dag nog verzonden. Mocht een product niet op voorraad zijn, dan kan het iets langer duren. Bij ieder product staat een indicatie van de levertijd. Mocht het niet lukken om op tijd te verzenden, dan nemen we altijd contact met je op via e-mail of telefoon. 

Verzendkosten

De verzendkosten voor je bestelling zijn:

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-
  • € 2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
  • € 5,95 voor pakketjes bij een bestelling onder de € 75,-

Wij versturen de pakketjes via PostNL. Normaal gesproken bezorgen zij de volgende werkdag tussen 9.00 uur en 18.00 uur. Vanwege drukte of andere omstandigheden bij PostNL kan dit langer duren. Zodra wij je bestelling verzenden melden wij hem aan bij PostNL en ontvang je een Track&Trace-link. 

Heb je deze niet ontvangen? Kijk in je spambox of neem contact op met PostNL.

Niet thuis? 

Geen probleem! Als je niet thuis bent als je pakje wordt aangeboden kan het zijn dat de postbode een dag later terugkomt, het bij de buren afgeeft of je het kunt ophalen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Doe dit laatste binnen een tot twee weken afhalen met een legitimatiebewijs. Na deze tijd gaat het pakje retour naar ons. Voor een brievenbuspakketje hoef je niet thuis te zijn.

Pakketten die niet afgehaald worden of retour komen

Haal je jouw pakketje niet op bij het afhaalpunt, stuur je het retour of weiger je het pakket? Dan berekenen wij € 9,95 verzend- & administratiekosten.

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Stuur ons hiervoor een bericht. We nemen alleen ongeopende producten retour en de verzendkosten zijn voor jouw rekening.

Bedenktermijn van 14 dagen

Ben je toch niet tevreden met je aankoop? Dan kun je het zonder opgaaf van reden terugsturen binnen 14 dagen na ontvangst van het pakketje.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de eventueel betaalde verzendkosten gecrediteerd. BELANGRIJK: de kosten voor retour van jou thuis naar The Peeling Clinic zijn voor je eigen rekening.

Maak je gebruik van het herroepingsrecht? Dan moet je het product met alle geleverde toebehoren, ongebruikt, in originele staat en verpakking en onbeschadigd naar ons terugsturen. 

Om gebruik te maken van dit recht, stuur je ons een bericht en vermeld de producten die je retour wilt sturen samen met je order- en/of factuurnummer. 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag na ontvangst van de geretourneerde producten binnen 14 dagen terugstorten op je bankrekening.

De kosten voor het retour sturen zijn altijd voor je eigen rekening. Wij adviseren je om het aangetekend retour te sturen omdat je dan verzekerd bent. Het risico van het retour zenden ligt bij jou of PostNL (indien aangetekend).

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Er zijn 3 mogelijkheden:

  • Je pakketje ligt nog bij ons en wij veranderen het adres: Niets aan de hand.
  • Je pakketje is al verwerkt of verzonden en de bezorger heeft dit nog in het bezit: Wij nemen contact op met de bezorger. We vragen of ze het pakketje kunnen afgeven op het juiste adres. Als dat niet mogelijk is, vragen we of ze het naar ons kunnen terugsturen. Wij sturen het daarna naar jou. 
  • Je pakketje is al verwerkt of verzonden en de bezorger heeft dit al bezorgd: In dit geval kunnen we niets meer voor je doen. Je kunt dan zelf contact opnemen met de bewoners van het betreffende adres om het pakketje op te halen. 
× Hoe kan ik je helpen?