Littekens (acne)

Medische laser behandelingematrix

Acnelittekens, rode vlekjes en donkere plekken die zijn ontstaan na acne, kunnen aangepakt worden met een medische laser, namelijk de eMatrix. De laser maakt kleine impacten in de huid die worden opgevuld met nieuw huidweefsel. Acnelittekens worden zo vanuit de bodem opgevuld en worden veel minder zichtbaar of verdwijnen zelfs. Ook zullen de rode vlekken en pigmentplekjes vervagen.

Vergoedingen door zorgverzekeraar

Omdat wij werken met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten (HBO-geschoold en BIG-geregistreerd) hebben wij een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Een acnebehandeling wordt in de meeste gevallen daarom ook vergoed. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis.

Al onze huidtherapeuten zijn direct toegankelijk, dit houdt in dat u in de meeste gevallen geen verwijzing van uw arts of dermatoloog meer nodig heeft. De huidtherapeut kan na het intakegesprek de verwijzing voor uw zorgverzekeraar in orde maken.

Acne littekens eMatrix

Acne en littekens verwijderen met de eMatrix
Met de eMatrix zijn je acne littekens snel verleden tijd! Heeft u ook last van vervelende acne littekens? Bij Cosmetique Totale helpen wij u hier in korte tijd van af! Onze HBO-huidtherapeuten behandelen namelijk met behulp van de geavanceeerde eMatrix technologie.

eMatrix maakt op basis van gefractioneerde radiogolven minuscule gaatjes in de bovenste huidlaag, terwijl de schade die bewust en doelgericht wordt aangericht diep in de onderste huidlaag (de dermis) juist zo groot mogelijk is. Het herstelproces creërt dan een nieuwe babyhuid van binnenuit. Hierdoor ontstaat er een jonge, gladde en elastische huid. Het litteken is na 2 behandelingen van 30 minuten al veel minder zichtbaar.

Naast acne littekens verwijderen is de ematrix ook geschikt voor het verwijderen van operatieve littekens, zowel rode littekens als witte littekens. Littekens van brandwonden kunnen we ook verminderen en/of verzachten.

Een consult

Voorafgaand aan een acne littekenbehandeling is er altijd een consultafspraak. De huidtherapeute vraagt naar uw wensen en verwachtingen. Op basis van de mogelijkheden krijgt u een eerlijk en realistisch advies. Tijdens het consult kan de huidtherapeut de acne littekens beoordelen. Vervolgens kan er een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. Extra informatie krijgt u op papier mee naar huis, zodat u het thuis rustig kunt nalezen. Cosmetique Totale streeft ernaar volledige, objectieve en eerlijke informatie te geven, zodat teleurstellingen worden voorkomen. Wij willen uw verwachtingen in het juiste perspectief plaatsen zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Tijdens het eerste consult wordt u geïnformeerd over:

  • Mogelijkheden en beperkingen van  acne litteken behandelingen
  • Contra-indicaties
  • Te verwachten resultaten
  • Instructies
  • Behandelvoorstel
  • Kosten/ vergoedingen

Daarnaast is er voor u alle gelegenheid om vragen te stellen. Niet alleen tijdens het consult, maar ook als u weer thuis bent en bepaalde dingen vergeten bent te vragen. U kunt ons altijd bellen met uw vragen.

volgende_l Home

Contact volgende_r