Medik8

Medik8 is een wereldwijd award –winnend huidverbeteringsmerk, dat uitsluitend verkocht wordt door huidverbeteringsexperts.

Omdat Looxs staat voor huidverbetering wordt er gewerkt met de producten van Medik8. Elke medik8 gezichtsbehandeling geeft een intensieve verjongende, herstellende en ontspannende ervaring voor het hele gezicht, hals en decolleté. Op basis van baanbrekende ingrediënten, probleem gerichte serums, groene productie filosofie en eenvoudige, maar effectieve technieken. Zijn de Medik8 gezicht behandelingen geschikt voor alle huidtypen en leveren ze echte resultaten, wat een mooie stralende tint geeft!
De uitdaging van Medik8 is dat ze producten maken met de meest effectieve ingrediënten zonder agressieve behandeling met 100% garantie voor resultaat. Medik8 is dan ook een ‘groen’ merk. Dit houdt in dat alle producten 100% parfum, parabenen, SLES, SLS, en sulfaat vrij zijn, er enkel FSC goedgekeurde verpakkingen gebruikt worden en er niet gewerkt wordt met agressieve reinigingsmiddelen.

Naast dat u graag wilt dat uw gezicht behandeld wordt met goede producten, komt u wellicht ook voor een stukje ontspanning. Bij elke Medik8 behandeling wordt ook hier aan gedacht!

Deze pagina wordt momenteel vernieuwd.
Wij zien u binnenkort graag terug op onze nieuwe pagina.

MEDIK8 BEHANDELINGEN:

Essential Treatment   70 min.    € 67,50

9 stappen gezichtsbehandeling om de huid met professionele producten effectief te behandelen. Geschikt voor de navolgende huidproblemen; veroudering van de huid, roodheid, acne, pigmentvlekken en droogheid van de huid.

  • healthy age treatment
  • red alert treatment
  • oil controle treatment
  • white balance treatment
  • hydrate treatment

Essential treatment +   80 min.    € 83,50

Door middel van een zachte chemische peeling (light peel) wordt de essential treatment versterkt.

Essential treatment ++   90 min.    € 99,00

De essential treatment wordt uitgebreid met een light peel en skin needling. Zo kunnen we werkstoffen in de diepere huidlagen brengen, voor het beste resultaat!

Executive Peel   70 min.    € 65,00

Een mechanische alsmede een krachtige enzymatische peeling op basis van Papaya, granaatappel, bosbes en kiwi om een doffe vermoeide huid te verminderen. Deze behandeling mag ook in de zomer!

Voor de overige peel behandel mogelijkheden, klik hier!

De producten van Medik8 zijn dierproefvrij.
 Wilt u meer weten over onze producten of behandelingen neem gerust contact op, wij laten u graag vrijblijvend onze producten voelen en ruiken.

T: 06 387 585 01

volgende_l Home

Contact volgende_r