Micro dermabrasie

Microdermabrasie is een prachtige behandeling die niet meer uit de schoonheidssalon weg te denken is.

Het woord zegt het eigenlijk al: micro=klein en derm=huid en abrasie=afslijpen. Het gaat om het afslijpen of polijsten van de dode huidcellen van de oppervlakte van de huid, zonder daarbij huidbeschadigingen te maken (het micro aspect). Dit laatste gebeurt wel met de medische variant dermabrasie, welke uitsluitend gedaan wordt door een arts.
Het slijpen of polijsten van de huid gebeurt met kristallen van aluminiumoxide. Deze micro kristallen worden met een bepaalde kracht op de huid geblazen en vervolgens direct weer afgezogen. Een misverstand is dat microdermabrasie een onaangename behandeling is. Omdat het op microniveau plaats vindt is het tegengestelde juist het geval: het is een aangename behandeling, die nog effect heeft ook!

Microdermabrasie geeft al zichtbaar effect na 1 behandeling. De huid wordt gladder en voelt zachter aan, poriën verfijnen en de teint is gelijkmatiger. Ook de cel vernieuwing en de doorbloeding worden gestimuleerd. Na de behandeling is de huid beter in staat om werkstoffen op te nemen. De cellen zijn aan het werk gezet, maar moeten vervolgens de juiste voeding krijgen.
Hiervoor gebruiken wij de speciale serums van Medik8, deze serums met hoog percentage werkstoffen kunnen de huid goed aan het werk zetten. Wij zijn dan niet meer oppervlakkig met de huid bezig, maar gaan echt de diepte in!
Zo kunnen de juiste producten en behandelingen elkaar versterken en helpen om de toestand van de huid echt te verbeteren!

NA DE BEHANDELING

Doordat de doorbloeding gestimuleerd is, kan de huid na de behandeling enige roodheid vertonen, dit is maar tijdelijk en trekt snel weer weg. De huid kan na de behandeling gekalmeerd worden en aanbevolen serums en/of crèmes kunnen thuis worden gebruikt. Na de microdermabrasie-behandeling is de huid minder in staat om zich te beschermen tegen de zon, waardoor een hoge zonbescherming noodzakelijk is. Vermijdt de zon ook 2 weken vooraf aan de behandeling. Ga de eerste week niet in chloorwater en gebruik 3 dagen na de behandeling geen make up, behalve onze Pur minerale 4 in 1 pressed foundation is toegestaan.

Wil jij ook een beter resultaat en toch een aangename behandeling, maak dan een afspraak, wij helpen je graag!

BEHANDELINGEN:

Microdermabrasie  ±60 min.      € 69,00

Microdermabrasie extra  ±80 min.
incl. collageen vliesmasker en ultrageluid € 79,00

volgende_l Home

Contact volgende_r