Over Looxs

Mijn naam is Dian de Jong-Lemans, huidspecialiste bij Looxs.

Graag help ik jou aan een mooie, gezonde huid!

Met veel passie en plezier run ik al diverse jaren Looxs, dé salon voor huidverbetering, huidverjonging en permanent make up (alleen wenkbrauwen!) in Echt en omstreken. Het is ruim dertien jaar geleden dat ik mijn opleiding tot huidspecialiste heb afgerond. In deze 13 jaar ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in huidverbetering, huidverjonging en permanent make up.

Ik wil alleen het allerbeste voor mijn klanten en ben dan ook continu bezig met nieuwe ontwikkelingen en behandelingen! Ik volg dan ook regelmatig cursussen, workshops of online trainingen en bezoek vakbeurzen en congressen om mijn vakkennis up-to-date te houden.

Vanaf het moment dat ik gestart ben met Looxs is eerlijkheid mijn kracht geweest. Met eerlijkheid bedoel ik goede kwaliteit, geen onzin verhalen en producten die werken en die echt bijdragen aan de juiste verzorging en verbetering van de huid.
Ik neem altijd geruim de tijd voor een eerste kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we wat jou wensen en doelen zijn, maken we een huidscan met de Observ en stellen we een eventueel behandelplan op. Deze intake kost € 35 . Start jij met een huidverbeteringstraject, dan worden deze € 35 verrekend.

Ik streef niet naar een cosmetisch perfecte huid, maar wel om het beste uit jouw huid te halen. Een mooie, gezonde huid daar word ik blij van!!

Is jouw huid in een gezonde conditie, maar stoor jij je nog aan die extra diepe rimpel of kraaienpootjes? Dan verwijs ik je graag door naar onze cosmetisch arts Drs. Christa Stojkovic. Zij is gespecialiseerd in botox en fillers.
Heb jij storende vaatjes op je wangen, overbeharing of kalk/schimmelnagels dan verwijs ik je graag door naar onze huidtherapeute Carlie van Cosmetique Totale.

Door op deze manier bij Looxs te werken kunnen wij de juiste zorg, service en aandacht aan onze gasten geven waardoor er een uniek concept ontstaat.

Heb jij een vraag over jouw huid, stuur me gerust een foto met jou vraag. Ik zal hier zo spoedig mogelijk op reageren.

Heb je na het bekijken van onze website nog vragen dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoon 06 3875 85 01 of per e-mail info@looxs.nl

Graag tot ziens, bij !

Dian de Jong-Lemans en Team Looxs

volgende_l Home

Contact volgende_r