Mijn naam is Dian de Jong. Met veel passie en plezier run ik al diverse jaren Looxs. Een eigentijdse en professionele skinclinic in Echt. Het is ruim dertien jaar geleden dat ik mijn opleiding tot huidspecialiste heb afgerond. In deze 13 jaar ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in huidverbetering, acne en permanent make up. Ik volg dan ook regelmatig cursussen, workshops of online trainingen en bezoek vakbeurzen en congressen om mijn vakkennis up to date te houden.

Vanaf het moment dat ik gestart ben met Looxs is eerlijkheid mijn kracht geweest. Met eerlijkheid bedoel ik goede kwaliteit, geen onzin verhalen en producten die werken en die echt bijdragen aan de juiste verzorging en verbetering van de huid.

Ik streef niet naar een cosmetisch perfecte huid, maar wel om het beste uit jouw huid te halen. Een mooie, gezonde huid daar wordt ik blij van.
Wil je toch net een stap verder gaan dan verwijs ik je graag door naar mijn collega’s cosmetisch arts Drs. Christa Stojkovic of onze huidtherapeute Maureen Prins van Cosmetique Totale. Zij zijn regelmatig aanwezig bij Looxs.

Door op deze manier bij Looxs te werken kunnen wij de juiste zorg, service en aandacht aan onze gasten geven waardoor er een uniek concept ontstaat.

Heb je na het bekijken van onze website nog vragen dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoon 06 3875 85 01 of per e-mail info@looxs.nl

Graag tot ziens, bij !

Dian de Jong-Lemans en Team Looxs

volgende_l Home

Contact volgende_r