Peelings

Met het ouder worden gaat de kwaliteit van de huid achteruit. Zon, roken, stress en hormonale veranderingen doen hier nog een schepje bovenop.

De huid die is opgebouwd uit miljoenen cellen, kan steeds moeilijker haar dode of beschadigde huidcellen kwijtraken en vervangen door gezonde nieuwe huidcellen. Het resultaat is een vale, grauwe en vlekkerige huid.  Door middel van een oppervlakkige peeling ( zoals een amandelzuur / salicylzuur ) kunnen we op een veilige en gecontroleerde manier de laag met beschadigde huidcellen verwijderen. Hierdoor wordt ‘de gezonde huid’ weer zichtbaar en kan uw huid weer stralen.

Amandelzuur heeft een positieve invloed op de huidveroudering. Dit is een mildere peeling en hierdoor beter geschikt voor de gevoelige huid. De conditie van de huid zal verbeteren en de huid zal beter vocht vasthouden na een peeling met amandelzuur. Een ander veel voorkomend ingrediënt is salicylzuur, dit is oplosbaar in vet en kan hierdoor diep in de porien doordringen. Deze peeling wordt gebruikt bij acnebehandelingen. De white peel is een milde peel maar heeft een krachtige werking tegen vervelende schade door de zon ( pigmentvlekjes ), het zorgt voor een gelijkmatige huidskleur.

Tarieven:

AgePeel        € 75.00
Een effectieve zurencombinatie om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en imperfectie te laten verdwijnen door de huid glad te maken en te vernieuwen.

WhitePeel   € 75.00
De meest effectieve manier om een ​​helderder en egale huid, vrij van donkere vlekken en hyperpigmentatie te bereiken, is door de huid cellen rijk aan melanine te elimineren en de verduistering van nieuwe huidcellen te voorkomen.

BetaPeel      € 75.00
Brengt snel acne onder controle en verlaagt het risico op toekomstige littekens.
BetaPeel gaat alle drie de fronten van acne tegen door zich apart op elk front aan te vallen. Dat zijn verstopte poriën, mee-eters en ontstekingen.

EyePeel        € 39.00
Een ultra zachte maar effectieve oplossing om de huid rondom de ogen te behandelen door middel van verbeterde cel vernieuwing en regeneratie.

volgende_l Home

Contact volgende_r