Permanente make-up

Bij permanent make-up wordt door middel van een ultra dunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentvloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanent make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om permanent make –up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wij hebben een intensieve training afgerond, waarin diverse specialisaties aan bod zijn gekomen. Regelmatig volgen wij intensieve trainingen om van de modernste technieken op de hoogte te blijven.
Wij zijn GGD-gekeurd. Conform de strenge eisen van het Landelijke Centrum Hygiëne en Veiligheid en de GGD wordt bij elke klant een nieuwe steriele naald gebruikt, welke na de behandeling vernietigd wordt. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat permanente make-up bij Looxs volledig veilig is.

De meest gestelde vragen

Doet het pijn?
Nee, het is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren.

Hoelang blijft permanente make-up zitten?
Over het algemeen blijft het altijd aanwezig. De intensiteit zal in de loop der tijd wel vervagen. Dit is per persoon verschillend. Het heeft onder meer te maken met de natuurlijke cel vernieuwing, het afweersysteem en de invloed van Uv-licht. Geadviseerd wordt 1 x per jaar een touch up behandeling te ondergaan.

Als ik het niet mooi vindt, wat dan?
Voordat gepigmenteerd wordt, wordt eerst voorgetekend. Pas als alles naar wens is, wordt begonnen met pigmenteren.

Kan ik nog gewone make-up aanbrengen?
Absoluut! Permanente make-up is niet bedoeld als avond make-up, het dient vooral om de natuurlijke gezichtsvorm te accentueren. U kunt dus altijd nog extra make –up aanbrengen.

Is er speciale nazorg na de behandeling?
In principe hoeft de huid na het aanbrengen van de permanente make-up geen speciale behandeling te ondergaan. Wij hebben een overzicht voor u samengesteld met de richtlijnen voor de nazorg. Wij nemen deze richtlijnen met u door en geven hier uitleg over.

Is het resultaat meteen zichtbaar?
Nee. De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke cel vernieuwing zal na een periode van circa 3 tot 5 weken het eindresultaat pas zichtbaar zijn. De kleur neemt ongeveer 40% af binnen een week.

Is permanente make-up veilig?
Ja! Wij zijn GGD-gekeurd en werken uitsluitend volgens de strenge eisen van het Landelijke Centrum van Hygiëne en Veiligheid welke door de GGD wordt gecontroleerd in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid. Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een steriele naald, welke na de behandeling wordt vernietigd.

Kan ik direct binnenlopen voor een behandeling?
Tijdens een behandeling nemen wij graag alle tijd voor u, daarom is een afspraak maken belangrijk. Voordat wij met een permanente make up behandeling beginnen vindt er eerst een voorgesprek plaats. Tijdens dit gesprek bespreken wij samen u wensen en u complete gezondheid en eventueel medicijn gebruik. Twijfelt u? Maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek van 30 min.

BEHANDELINGEN:

Wenkbrauwen  ombre of powder  incl. 1 nabehandeling

€ 315,00

Wenkbrauwen hairstrokes incl. 1 nabehandeling

€ 299,00

Wenkbrauwen touch up binnen 1 jaar (= 1 behandeling)

€ 99,00

Wenkbrauwen touch up binnen 2 jaar (= 1 behandeling)

€ 190,00

Wenkbrauwen na 2 jaar bijwerken

€ 299,00 / € 315,00 (volledige prijs)

Extra behandeling binnen 8 weken

€  55,00

Eyeliner onder

€ 135,00

Design eyeliner boven incl. 1 nabehandeling

€ 250,00

Lashliner boven en onder

€ 250,00

Design eyeliner boven en onder

€ 350,00

Eyeliner breed boven

€ 185,00

Eyeliner touch up < 14 maanden (=1behandeling)

€ 99,00

Eyeliner breed boven en onder

€ 285,00

Touch up > 16 maanden (= 1 behandeling)

€ 100,00

Het bijwerken van permanente make up geplaatst in een andere salon is altijd de nieuw prijs!

Alle behandelingen zijn inclusief 1 nabehandeling na 6 weken (maximaal 8 weken) m.u.v. de Touch up behandelingen.

volgende_l Home

Contact volgende_r