HEB JIJ FIJNE LIJNTJES OF WIL JE VROEGTIJDIGE HUIDVEROUDERING VOORKOMEN?
ONZE PEELING BEHANDELINGEN VERMINDEREN FIJNE LIJNTJES EN VERTRAGEN HET HUIDVEROUDERINGSPROCES!

WAT IS EEN PEELIG?

Een PEELING is een huid-vernieuwende behandeling. Bij onze behandelingen worden zuren gebruikt, zoals amandelzuur, glycolzuur, melkzuur of fruitzuren. Deze zuren hebben in meer of mindere mate het vermogen om de tussenstof tussen de dode huidcellen te verweken, waardoor deze sneller afschilferen. Zo stimuleren we de huid om nieuwe gezonde cellen aan te maken, voor een mooie jonge stralende huid!

RIMPELS!

Of we nu willen of niet, maar we worden allemaal ouder en langzaam aan beginnen de eerste kraaienpootjes en fijne lijntjes zichtbaar te worden. Onze huid veroudert en we krijgen rimpels. Het liefst willen we dit proces zolang mogelijk vertragen!

Huidveroudering begint eigenlijk al vanaf twintig jaar, maar wordt pas echt zichtbaar tussen 35 en 40 jaar. De snelheid en de mate waarmee de huid verouderd wordt deels door erfelijke en deels door uitwendige factoren bepaald. Ook de leefstijl van de persoon speelt bij huidveroudering een belangrijke rol.

HOE ONTSTAAT HUIDVEROUDERING?

Rimpels ontstaan als gevolg van huidveroudering, hierbij spelen biologische inwendige factoren, zoals erfelijkheid en uitwendige factoren, zoals de zon, hormonen, roken, voeding en luchtverontreiniging een rol.

ONZE WERKWIJZE?

Tijdens een gratis consult leggen we je het gehele traject uit. Wat je kan verwachten en hoe je de thuisproducten moet gebruiken.

Bij THE PEELING CLINIC by Looxs volg je de volgende stappen:

  1. Intake, huidscan met de observ 520 (bij starten van een traject)
  2. Je begint 14 – 21 dagen voorafgaand aan de eerste peeling behandeling thuis met de producten, dit omdat de huid voorbereid moet worden op de peeling behandeling.
  3. Na 2 – 3 weken kom je voor de eerste peeling behandeling. Afhankelijk van jouw huidconditie en huiddoel bepalen wij welke level peeling wij gebruiken. Let op! Hoe hoger het level, hoe beter resultaat en hoe langer de huid moet herstellen na de peeling. De eerste 4 – 7 dagen na de behandeling, gebruik je thuis de post treatment kit en altijd een zonnefactor! Je ontvangt van ons schriftelijke nazorg instructies.

BEHANDELFREQUENTIE

Om je huid in een optimale conditie te houden, adviseren wij 1x per jaar een kuur, van 6 behandelingen(najaar – winter), daarna een maandelijkse onderhoudsbeurt.

NA DE BEHANDELING

  • Na de behandeling kan de huid rood zijn, branderig en trekkerig aanvoelen. Dit is normaal, zeker tijdens de eerste 24-48 uur na het begin van de behandeling. Om dit te verminderen gebruik je de post treatment kit.
  • Een lichte schilfering kan voorkomen na ongeveer 3 dagen bij alle huidtypen voorkomen. Het is raadzaam de Ultimate recovery crème te gebruiken en dit om de twee uur te herhalen wanneer het schilferen heel erg is.
  • Een week na de behandeling begint de huid te verbeteren! Wel is het belangrijk dat je thuis ook onze producten gebruikt om het resultaat in stand te houden.

PRIJZEN

Skin Peel level 1: € 49

Skin Peel level 2: € 69

Skin Peel level 3: € 89.50 / € 99

Skin Peel Level 4: € 128 / 149 (micro needling / micro needling incl peel)

volgende_l Home

Contact volgende_r