Skin Treatments

Looxs staat voor huidverbetering, daarom  wordt er gewerkt met de producten van Medik8.

Medik8 is een wereldwijd award –winnend huidverbeteringsmerk, dat uitsluitend verkocht wordt door huidverbeteringsexperts.

Elke behandeling geeft een intensieve verjongende, herstellende en ontspannende ervaring voor het hele gezicht, hals en decolleté. Op basis van baanbrekende ingrediënten, probleemgerichte serums, groene productie filosofie en eenvoudige, maar effectieve technieken, zijn de onze behandelingen geschikt voor alle huidtypen en leveren ze echte resultaten, wat een mooie stralende tint geeft!

De uitdaging van Medik8 is dat ze producten maken met de meest effectieve ingrediënten zonder agressieve behandeling met 100% garantie voor resultaat. Medik8 is dan ook een ‘groen’ merk. Dit houdt in dat alle producten 100% parfum, parabenen, SLES, SLS, en sulfaat vrij zijn, er enkel FSC goedgekeurde verpakkingen gebruikt worden en er niet gewerkt wordt met agressieve reinigingsmiddelen. Naast dat je graag wilt dat je huid behandeld wordt met goede producten, kom je wellicht ook voor een stukje ontspanning. Natuurlijk wordt bij elke behandeling ook hier aan gedacht!

Omdat wij graag de juiste behandeling en stappenplan adviseren, plannen we altijd eerst een intake, zodat we samen kunnen kijken wat past bij jouw huid en waar we de conditie mee kunnen verbeteren.

Huidverbetering

Skinsupport:
Om jouw huid te verbeteren is het belangrijk om thuis de juiste producten te gebruiken, zo voorkom je vroegtijdige veroudering en kunnen we jouw huidconditie verbeteren.

Intake Looxs:
Tijdens de intake bespreken we samen jouw wensen en doelen en kijken we wat de mogelijkheden zijn om jouw huid te verbeteren.

gratis

Intake + skincheck:
We bespreken samen jouw wensen en doelen en maken een uitgebreide huidscan. Zodat we samen kunnen kijken welke behandeling en stappenplan past bij jouw huid en waarmee we de conditie kunnen verbeteren.

€ 35,00

Give it a glow:
It’s our mission to make your skin glow…

Een huidverbeterende behandeling ter voorkoming van vroegtijdige veroudering van de huid. Reiniging, glycolpeeling, verwijderen onzuiverheden, epileren/harsen van de wenkbrauwen een ontspannende massage, masker, serums, infrarood licht en crème. Lichte dag make up.

€ 69,50

Skin level 1:
Ben jij nog niet vaak (of nooit) bij de huidspecialist geweest en is je huid nog niet gewend aan hoge concentratie werkstoffen? Dan is deze behandeling geschikt voor jou.

Reiniging, peeling, epileren/harsen wenkbrauwen,
verwijderen van onzuiverheden, tijdens het crememasker een massage van decolleté, serums en crème.

€ 65,00

Skin level 2:
Jij wilt echt  je huidconditie verbeteren en hebt al vaker een behandeling gehad.  Jouw huid is al gewend aan goede producten met hoge concentratie werkstoffen.Dan is een skin level 2 behandeling goed voor jou!

Je kunt een keuze maken uit:
– micro dermabrasie of ultrasound
– een peeling, zoals age, white of light peel
– of een bindweefselmassage

Verder bestaat de behandeling uit een reiniging, epileren/harsen van wenkbrauwen en bovenlip, verwijderen onzuiverheden een intensief masker, massage, serum, crème en een lichte dag make up.

€ 89,50

Skin level 3:
Wil je effectief een huidprobleem aanpakken? En alleen het beste van het beste is goed genoeg voor jouw huid? Kies dan voor de skin level 3 behandeling;

Reiniging, glycolpeeling, micro dermabrasie, epileren/harsen van wenkbrauwen, bovenlip en kin, verwijderen onzuiverheden, bindweefselmassage en ultrasound, masker, serum en crème.
Lichte dag make up.

€ 114,50

Jessner Peel – all in one treatment:
De Jessner peel is de all in one peel.

Een stimuleerde en regenererende behandeling voor de huid. Een betere behandeling om de gehele epidermis te verwijderen. Kan gebruikt worden om matige huidbeschadigingen aan te pakken zoals acne(littekens), rimpels en pigmentvlekken.

€ 159,00

MEDIK8 BEHANDELINGEN:

Essential Treatment   70 min.    € 67,50

9 stappen gezichtsbehandeling om de huid met professionele producten effectief te behandelen. Geschikt voor de navolgende huidproblemen; veroudering van de huid, roodheid, acne, pigmentvlekken en droogheid van de huid.

  • healthy age treatment
  • red alert treatment
  • oil controle treatment
  • white balance treatment
  • hydrate treatment

Essential treatment ++   90 min.    € 99,00

De essential treatment wordt uitgebreid met een light peel en skin needling. Zo kunnen we werkstoffen in de diepere huidlagen brengen, voor het beste resultaat!

Executive Peel   70 min.    € 65,00

Een mechanische alsmede een krachtige enzymatische peeling op basis van Papaya, granaatappel, bosbes en kiwi om een doffe vermoeide huid te verminderen. Deze behandeling mag ook in de zomer!

Voor de overige peel behandel mogelijkheden, klik hier!

De producten van Medik8 zijn dierproefvrij.
 Wilt u meer weten over onze producten of behandelingen neem gerust contact op, wij laten u graag vrijblijvend onze producten voelen en ruiken.

T: 06 387 585 01

volgende_l Home

Contact volgende_r