Looxs – The Peeling Clinic Limburg

medik8 The Peeling Clinic looxs.nl

Medik8 in Limburg bij The Peeling Clinic

Binnen The Peeling Clinic in Echt, Limburg werk ik veel met de producten van Medik8. Ze zijn geschikt voor alle huidtypen en door de probleemgerichte filosofie kan ik een behandelplan op maat maken, waarvan jouw huid weer gaat stralen!

De filosofie van Medik8

Ik kan me helemaal vinden in de CSA-filosofie van Medik8: zij geloven dat je 40 jaar kunt lijken terwijl je 50 bent, door een goede aanpak van je huid. Dit bereik je door je huid te verzorgen met de juiste producten. Wat houdt de CSA-filosofie nu eigenlijk in? Eigenlijk is het concept heel simpel, je verzorgt je huid in 2 stappen:⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Overdag: vitamine C + zonbescherming⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
‘s Avonds: vitamine A

Medik8 en vitamine A en C

Vitamine C beschermt je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van collageen, dat je huid soepel houdt. Ook blokkeert Vitamine C de ontwikkeling van pigment. Samen zorgt dit voor een egale en heldere teint.

Zonbescherming doet wat de naam al zegt: het beschermt je huid tegen de zon. Hiermee voorkom je pigmentvlekken, help je om de huidveroudering tegen te gaan en bescherm je je huid tegen huidkanker. Een goede zonbescherming is dus héél belangrijk!

Vitamine A versnelt de celdeling in je huid, waardoor je huid zich sneller vernieuwt en rimpels en lijntjes minder kans krijgen. Ook zorgt vitamine A voor een verminderde talgproductie, waardoor je huid minder vet is en je minder last krijgt van puistjes.

Medik8 Limburg

Zoek je naar producten van Medik8 in Limburg? In de shop vind je de producten van Medik8. Advies nodig? Stuur me gerust een bericht of kom naar The Peeling Clinic in Echt, Limburg, zodat je ook de juiste producten gaat gebruiken. 

Nieuwsgierig naar Medik8?

Ben je benieuwd wat ik met de producten van Medik8 voor jouw huid kan doen? Boek dan een vrijblijvend skinconsult voor een advies op maatv

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?