Looxs – The Peeling Clinic Limburg

medik8 The Peeling Clinic looxs.nl

Medik8 in Limburg bij The Peeling Clinic

Bij The Peeling Clinic werk ik veel met de producten van Medik8. Ze zijn geschikt voor alle huidtypen en door de probleemgerichte filosofie kan ik een behandelplan op maat maken, waarvan jouw huid weer gaat stralen!

De filosofie van Medik8

Ik kan me helemaal vinden in de CSA-filosofie van Medik8: zij geloven dat je 40 jaar kunt lijken terwijl je 50 bent, door een goede aanpak van je huid. Dit bereik je door je huid te verzorgen met de juiste producten. Wat houdt de CSA-filosofie nu eigenlijk in? Eigenlijk is het concept heel simpel, je verzorgt je huid in 2 stappen:⠀⠀⠀⠀⠀⠀

 • Overdag: vitamine C + zonbescherming
 • In de avond: vitamine A

Medik8 en vitamine A en C

Vitamine C beschermt je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van collageen, dat je huid soepel houdt. Ook blokkeert Vitamine C de ontwikkeling van pigment. Samen zorgt dit voor een egale en heldere teint.

Zonbescherming doet wat de naam al zegt: het beschermt je huid tegen de zon. Hiermee voorkom je pigmentvlekken, help je om de huidveroudering tegen te gaan en bescherm je je huid tegen huidkanker. Een goede zonbescherming is dus héél belangrijk!

Vitamine A versnelt de celdeling in je huid, waardoor je huid zich sneller vernieuwt en rimpels en lijntjes minder kans krijgen. Ook zorgt vitamine A voor een verminderde talgproductie, waardoor je huid minder vet is en je minder last krijgt van puistjes.

Top 3 behandelingen van Medik8 in Limburg

De behandelingen van Medik8 zijn geliefd onder mijn klanten en dat begrijp ik helemaal! Regelmatig krijg ik de vraag welke behandelingen ik aanraad. Natuurlijk hangt dat af van je huidconditie en de doelen die je wilt behalen. Hieronder zet ik de top 3 behandelingen op een rij.

Peelings doen wonderen voor je huid

Peelings zijn het geheim van een mooie huid. Als booster, in een kuur of om specifieke huidproblemen aan te pakken en te voorkomen!
Een peeling is een van de meest effectiefste manieren om jouw huid te verbeteren. Met de vele verschillende soorten peelings die ik heb, krijg jij die mooie en gezonde huid!

Medik8 rewind peeling 

Deze peeling bestaat uit een effectieve zurencombinatie die jouw huid vernieuwt en  fijne lijntjes en rimpeltjes vermindert. De perfecte anti-aging peeling!

Medik8 clarity peeling

Speciaal voor de onrustige en acne huid. Door deze  krachtige zuren worden de porien diep gereinigt. Vermindert oneffenheden, vlekjes en gaat het ontstaan van toekomstige acne /puistjes uitbraken tegen.

Universal peeling 

Wil jij  kennismaken met het effect van een peeling? Deze milde peeling is geschikt voor ieder huidtype & huidprobleem. Je krijg een zichtbaar mooiere, heldere & frisse huid. Ideaal als eerste peeling of als onderhoud na een kuur.
MEdik8 Limburg The Peeling Clinic Echt Zuid-Limburg t
Medik8 Limburg The Peeling Clinic Zuid-Limburg Midden-Limburg

Populaire Medik8 producten

Ieder heeft een eigen voorkeur, maar een aantal producten zijn heel populair onder mijn klanten.

Medik8 C-Tetra Luxe

Voorheen was dit Medik8 C-Tetra+ Intense. Dit is een intensief dagserum met 14% vitamine C. Een echte kickstart voor je dag. Het serum ruikt heerlijk en zet je huid aan het werk om vroegtijdige veroudering tegen te gaan. Ook beschermt het het ontstaan van pigmentvlekken en schadelijke invloeden van buitenaf.

> Bestel direct <

Retinal

Retinal is er in verschillende sterktes en helpt om huidveroudering tegen te gaan. Dit product kent veel voordelen:

 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
 • Verstevigt de huid
 • Verbetert de huidstructuur
 • Antibacterieel, hierdoor geschikt voor een acne/vette huid
 • Hydrateert de huid
 • Effectief anti-aging
 • Geschikt voor alle huidtypen

> Bestel direct < 

Liquid peptides

We noemen Liquid Peptides ook wel botox in een flesje. Het mengsel met 30% peptiden dringt diep in je huid door, voor het beste effect.  Je huid blijft goed gehydrateerd. Meer voordelen zijn:

 • Stimuleert collageenaanmaak
 • Vermindert expressielijntjes
 • Ideaal als aanvulling op Botox
 • Werkt diep in de huid
 • Geschikt voor alle huidtypen

> Bestel direct < 

Veelgestelde vragen over Medik8

Wat is Medik8?

Medik8 is een professioneel huidverbeteringsmerk. Het wordt uitsluitend verkocht door getrainde professionals via verkooppunten zoals dokterspraktijken, medische en premium spa’s, huidklinieken en -salons. Zoek je Medik8 producten in Limburg? Dan ben je welkom bij The Peeling Clinic in Echt.

Met welke producten kan ik het beste beginnen?

Als je huid nog niet gewend is aan de actieve ingrediënten of omdat je nog niet bekend bent met de CSA-filosofie, omdat je normaal een drogisterijcrème koopt.
Start jouw reis naar een mooie & gezonde huid met de Medik8 The Essential CSA kit.
Deze kit bevat:

 • Daily Radiance Vitamin C ™ (SPF 30)
 • Night Ritual Vitamin A™
 • Surface Radiance Cleanse™

Vermindert fijne lijntjes & rimpes, maakt je huid zacht & soepel en zorgt voor een frisse uitstraling.

> Bestel direct <

Kan ik samples bestellen van Medik8?

Ja dat kan, stuur me gerust een berichtje, ik denk graag met je mee!

Kan ik een vitamine A product, zoals retinol, retinal of night ritiul vitamine A direct iedere avond gebruiken?

Als je huid nog niet gewend is aan producten zoals vitamine A, is het belangrijk dat we de sterkte gaan opbouwen, zodat de huid eerst kan wennen. Het beste voor je huid is dan om rekening te houden met onderstaand opbouwschema:

Gebruik vitamine A 2 keer per week gedurende de eerste 2 weken
om de andere nacht de volgende 2 weken
vanaf 4 weken ieder avond

Kan ik een afspraak maken voor een peeling van Medik8?

Wil je preventief werken aan huidverjonging, zodat fijne lijntjes geen diepe rimpels worden of wil je een huidprobleem zoals acne aanpakken dat niet van de een op de andere dag onstaan is? Dan heb je een duidelijk plan nodig dat geschikt is voor jouw huid. Met alleen een losse peeling gaat dat niet lukken. Het is belangrijk dat je huid is voorbereid op de peeling, omdat je anders schade kunt aanrichten i.p.v. je huid te verbeteren.

Ik werk altijd met een vrijblijvend informatiegesprek, zodat we jouw wensen kunnen. bespreken en we kunnen kijken of ik iets voor je kan betekenen.

MEdik8 Limburg The Peeling Clinic Echt Zuid-Limburg t
× Hoe kan ik je helpen?