Looxs – The Peeling Clinic Limburg

MaartjeMaakt-FB-Looxs-54

HUIDTHERAPIE, LASERBEHANDELINGEN EN MEDISCHE PEELINGS IN LIMBURG

Huidtherapie, laserbehandelingen en medische peelings in Limburg bij The Peeling Clinic. Heb je een huidaandoening die een wat stevigere aanpak vraagt dan een oppervlakkige peeling? Of wil je definitief ontharen met een laser, huidverstrakking of het laseren van acnelittekens of couperose? Dan is een behandeling bij de huidtherapeut aan te raden. 

Je komt dan eerst voor een vrijblijvend consult naar de kliniek, waarin de huidtherapeut kijkt naar jouw huidconditie en jullie samen je wensen bespreken. 

Huidtherapie in Limburg bij The Peeling Clinic in Echt

De huidtherapeuten van Cosmetique Totale komen één keer in de 2 tot 3 weken een dag bij The Peeling Clinic voor huidtherapie, laserbehandelingen en medische peelings.

  • Definitief ontharen
  • Acnelittekens 
  • Couperose
  • Fibromen
  • Huidverstrakking/rimpels verminderen
  • Schimmelnagels
  • Ouderdomsvlekken 

 

Behandelplan op maat

Afhankelijk van jouw wensen en indicatie kijkt de huidtherapeute naar de beste behandeling en stelt samen met jou een behandelplan op voor het mooiste resultaat. Om echt alles uit de behandelingen te halen, bevat het plan niet alleen de behandelingen in de kliniek, maar ook geadviseerde producten voor thuis. Zo houd je je huid zelf in optimale conditie en kan je het meeste uit de behandelingen door de huidtherapeut halen.

Sommige behandelingen door de huidtherapeute worden vergoed door de zorgverzekering. Hiervoor kun je contact opnemen met jouw zorgverzekeraar.

Plan nu zelf je gratis consult of vervolg afspraak in de online agenda van Cosmetique Totale voor huidtherapie, laserbehandelingen en medische peelings in Echt-Susteren, Limburg! 

contact
× Hoe kan ik je helpen?