Looxs – The Peeling Clinic Limburg

HUIDEXPERT DIAN

OVER THE PEELING CLINIC

Stralend en mooi ouder worden, wie wil dat nou niet? Met de juiste huidverzorging en behandelingen voor huidverbetering help je jouw huid om op een gezonde, stralende manier ouder te worden. Je huid verdient het dat je goed voor haar zorgt, nietwaar? Bij The Peeling Clinic ligt de focus op mooi ouder worden met natuurlijke resultaten.

Mooi ouder worden, hoe doe je dat?

De basis ligt in goede huidverzorging. Dat klinkt misschien als een open deur, maar blijkt toch vaak niet vanzelfsprekend. Wanneer je producten gebruikt die goed bij je huid passen en die goede ingrediënten van hoge kwaliteit bevatten, doe je je huid een groot plezier. Een huidverzorgingsroutine op maat helpt je om mooi en natuurlijk ouder te worden. Bij The Peeling Clinic werken we met producten van o.a. mesoestetic en Medik8.

Samen werken aan een mooie uitstraling

Mijn naam is Dian en samen met cosmetisch arts Drs. Christa, pmu-specialiste Brigitte en Huidtherapeute Jodie help ik je om mooi en zelfverzekerd ouder te worden.
Bij Drs. Christa kun je iedere maand terecht voor injectables behandelingen met botuline toxine en fillers. Brigitte is specialiste in semipermanente-make-up voor ogen, lippen en wenkbrauwen. Jodie is huidtherapeute bij Cosmetique Totale. Bij haar kun je iedere drie weken terecht voor huidtherapie en laserbehandelingen. Kortom: we bieden veel verschillende mogelijkheden aan, zodat jij op jouw manier mooi ouder wordt.

Een stukje geschiedenis

Ik was zelf altijd met mijn huidverzorging bezig, maar maakte er in de eerste instantie niet mijn beroep van. Ik werd slager. Huh? Yep, ik werkte jarenlang met vlees. Hoe anders is dat nu! Ik ben huidspecialiste voor mooi ouder worden met natuurlijke resultaten.
Het is een feest om te zien dat iemand na elke behandeling meer gaat stralen. Een gezonde, stralende huid doet veel met je zelfvertrouwen en je zelfbeeld. Een ander een goed gevoel geven over zichzelf is voor mij echt een cadeau.

In The Peeling Clinic ben je zeker van een persoonlijke, warme sfeer, waarbij ik alle aandacht en tijd heb om samen met jou je huid te verbeteren. Ik sta ook altijd voor je klaar met een persoonlijk advies op maat en om al je huidvragen te beantwoorden.

Tot snel!

Liefs,
 

× Hoe kan ik je helpen?