PRIVACYVERKLARING VAN LOOXS

Deze Privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die Looxs verwerkt van haar klanten.

Indien je klant wordt van Looxs, of om een andere reden persoonsgegevens aan Looxs verstrekt, geef je uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens in lijn met onze Privacyverklaring te verwerken.
Wij adviseren je om onze Privacyverklaring door te lezen.

1. Verantwoordelijke
Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is:
Looxs, Houtstraat 38, Echt.
We zijn bereikbaar via info@looxs.nl of 06 38 75 85 01

2. Welke gegevens verwerkt Looxs en voor welk doel

2.1 De volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

  • a) voor- en achternaam, geboortedatum
    b) adresgegevens eventueel postadres (wanneer nodig)
    c) telefoonnummer,  e-mailadres,
    d) Eventuele gezondheidsgegevens via huiddiagnose/intakeformulier
    e) Voor – en na foto’s

2.2    Looxs verwerkt de in sub 2.1 genoemde persoonsgegevens voor de volgende doeleinden::

  • a) je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres wordt gebruikt voor contact over afspraken en de eventuele annulering daarvan,
    b) je naam, adresgegevens en telefoonnummer wordt gebruikt voor het versturen van uitnodigingen en informatie over diensten en activiteiten van Looxs
    c) je gezondheidsgegevens worden gebruikt in de voortgang van de behandelingen om deze te monitoren.
    d) Voor- en na foto’s worden gebruikt om de voortgang van de behandeling te monitoren. Voor- en na foto’s worden gedeeld op Social Media na toestemming.

E-mail berichtgeving:

Looxs gebruikt je naam en e-mailadres om je afspraak herinneringen en onze nieuwsbrief met informatie over  activiteiten, diensten en andere interessante informatie over Looxs te sturen. Afmelding voor deze maillings is ten alle tijde mogelijk via de afmeldlink onderaan de mailing of via het mailadres info@looxs.nl

3. Bewaartermijnen

Looxs  verwerkt en bewaart je persoonsgegevens tot het moment dat je  verzoekt de gegevens te verwijderen. Aansluitend  worden de persoonsgegevens vernietigd.

4. Beveiligingsmaatregelen en bewerkers

4.1    Ter bescherming van je persoonsgegevens heeft Looxs passende technische en organisatorische maatregelen getroffen.

4.2    Voor de verwerking van de persoonsgegevens maakt Looxs gebruik van diensten van derden, zogenaamde verwerker. Met de verwerker hebben wij een verwerkersovereenkomst.

5. Inzagerecht, verwijdering en vragen klachten

5.1    Via de eigenaresse van Looxs kan je een verzoek indienen om je persoonsgegevens in te zien, te ontvangen, te wijzigen of te verwijderen. Looxs  zal je verzoek in behandeling nemen en je, binnen een maand na ontvangst hierover informeren

5.2    Indien je bezwaar wilt maken tegen de (verdere) verwerking van je persoonsgegevens als bedoeld in artikel 2, kan je eveneens contact opnemen met de eigenaresse.

5.3    Indien je klachten hebt over de wijze waarop Looxs  je persoonsgegevens verwerkt of je verzoeken behandelt, kan je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

5.4    Eventuele andere vragen of opmerkingen over deze Privacyverklaring kunnen worden gericht aan eigenaresse van Looxs via info@looxs.nl of 06 38 75 85 01

6. Wijzigingen

Deze Privacyverklaring kan worden gewijzigd. Wij adviseren je om regelmatig onze Privacyverklaring te bekijken.