Looxs – The Peeling Clinic Limburg

HUIDVERBETERING

Peelings in Limburg

Heb je last van acne, pigmentvlekken, rimpels of fijne lijntjes? Dan is een peeling een goede oplossing. Peelings helpen je huid om te vernieuwen. De exfoliërende werking verwijdert het bovenste laagje dode huidcellen. De voedende ingrediënten in de peeling kunnen daardoor dieper doordringen in je huid. 

Peelings in Limburg voor een stralende huid

Peelings stimuleren de aanmaak van collageen en elastine en ook de celvernieuwing. Dit zorgt voor een stralende, egalere en frissere huid.

Een chemische peeling is niet “chemisch”, maar heeft betrekking op de reactie die plaatsvindt in de huid en niet op het zuur dat gebruikt wordt. Ik gebruik salicylzuur, amandelzuur, melkzuur, glycolzuur of fruitzuren voor de peelings.

Deze zuren verweken als het ware de dode huidcellen, waardoor deze sneller afschilferen. Dit stimuleert je huid om nieuwe, gezonde cellen aan te maken, voor een mooie, jonge en stralende huid.

Leuk weetje: salicylzuur is afkomstig van de boomschors van de wilg en glycolzuur komt uit suikerriet.

MaartjeMaakt-FB-Looxs-53
waarom ik graag met Medik8 werk - The Peeling Clinic - Looxs - Echt - Limburg

VOORBEREIDEN OP EEN PEELINGKUUR

Ter voorbereiding van de peelingkuur krijg je producten mee naar huis, waarmee je twee weken lang je huid voorbereidt op de daadwerkelijke behandeling in de kliniek. 

Ik adviseer altijd om een volledige peelingkuur in het najaar of de winter te plannen. Waarom? Omdat de zon dan minder schijnt en minder krachtig is dan in het voorjaar en de zomer. Tijdens een peelingkuur is het heel belangrijk om de zon te vermijden. Dit kan je huid namelijk beschadigen en dat wil je natuurlijk niet! Een kuur met algenpeeling of een losse peeling kun je ook in de zomer doen, zolang je de nazorg maar goed opvolgt.

Voor een optimaal resultaat raad ik een kuur aan van vijf à zes behandelingen, die je elke twee weken inplant. Na de kuur kom je elke vier tot zes weken voor een onderhoudspeeling. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om de nazorginstructies goed op te volgen.

DIEPERE PEELINGS

Soms heeft je huid grover geschut nodig. Dan kun je kiezen voor een diepere peeling, bijvoorbeeld TCA en/of fenolpeeling of de Cosmopeel Forte door de huidtherapeute. Lees hier meer over huidtherapie bij The Peeling Clinic.

Vroeger kon je beter helemaal geen peelings doen in de zomer, vanwege de blootstelling aan de zon. Inmiddels is dat iets veranderd. Een losse behandeling kan prima, net als een algenpeeling. Maar wil je echt een intensieve kuur met een peeling die bestaat uit zuren, dan raad ik je aan om dit in het najaar of de winter te doen, wanneer de zon niet meer zo sterk en fel schijnt. Zo voorkom je onnodige zonschade die het herstel kan belemmeren. Kies voor deskundige peelings in Limburg en maak een afspraak bij The Peeling Clinic in Echt.

chemische peelings huid nodig na de zomer voorbereiden op peeling looxs thepeelingclinic.nl The Peeling Clinic
× Hoe kan ik je helpen?