Looxs – The Peeling Clinic Limburg

wat vertelt jouw dna je over je huid?

SkinDNA™ Test

Je huid krijgt het nodige te verduren en door social media krijg je steeds meer inzicht in wat wel en niet goed voor je huid is. Alleen, je weet soms niet meer wat nu echt goed voor jou is. Je zou wel een advies op maat willen. Goed nieuws: bij The Peeling Clinic kan je nu terecht voor de SkinDNA™ test, waarmee je ontdekt wat de beste behandeling van jouw huid is!

Een uniek advies op maat

Huidverzorging is belangrijk om je huid gezond te houden én om huidveroudering te vertragen. Maar wat is nu de beste aanpak? Waarschijnlijk herken je dit:

  • Je wordt overladen met allerlei adviezen op het gebied van huidverzorging en je ziet door de bomen het bos niet meer
  • Je wilt je huid gezond en in goede conditie houden
  • Je hebt alles in huis: crèmes, serums & maskers, maar je weet niet of je het juiste doet en gebruikt
  • Je zoekt een skincare routine die bij jouw huid past en die jouw huid precies geeft wat ze nodig heeft om huidveroudering uit te stellen en aan te pakken.

Dan heb ik goed nieuws: De SkinDNA™ test geeft jou hierop alle antwoorden. Een onderzoek op basis van jouw eigen DNA: persoonlijker en beter dan dit kun je niet krijgen. Zeg maar dag tegen keuzestress en hallo tegen een stralende huid in de toekomst.


Wat is de SkinDNA™ Test?

De SkinDNA™ Test geeft jou inzicht in jouw persoonlijke genetische risico’s met betrekking tot vroegtijdige huidveroudering. Na het onderzoeken van jouw DNA ontvang je een persoonlijk rapport, waarin je jouw percentages van de risicofactoren ziet, in vergelijking tot de gemiddelde scores. Je ziet direct waar jouw huid verhoogde risico’s loopt. Dit rapport is onderverdeeld in de volgende categorieën:

Stevigheid & elasticiteit

Ben jij genetisch voorbestemd tot vroegtijdige rimpels? De test kan bepalen hoe het met de collageenproductie in je huid gesteld is. Is deze in balans of verloopt jouw collageenafbraak sneller, waardoor je eerder fijne fijne lijntjes en rimpels kunt krijgen?

Rimpelvorming door glycatie

Glycatie is een proces in de huid dat bevorderd wordt door suiker. Het beïnvloedt de aanmaak van collageen & elastine en zorgt voor een versnelde veroudering van de huid. We noemen het ook wel versuikering van de huid. De collagene en elastine vezels verharden door de suikers, hierdoor ontstaan er verklevingen van het bindweefsel in je huid. Het gevolg is een minder elastische en minder stevige huid. Er ontstaan sneller rimpels en je krijgt een doffe teint. Hoe hoog is jouw risico op vroegtijdige glycatie?

Zonschade & pigment

Uv-straling is één van de grootste veroorzakers van vroegtijdige huidveroudering. Bij iedere blootstelling aan uv-licht, ontstaat er huidschade. De SkinDNA™ test laat zien hoe goed jouw huid op natuurlijke wijze kan omgaan met de straling van de zon.

Schade door vrije radicalen

Vrije radicalen zijn schadelijke invloeden van buitenaf die zorgen voor een versnelde huidveroudering. De SkinDNA™ Test laat zien hoe goed jij genetisch beschermd bent tegen vrije radicalen.

Gevoeligheid & ontstekingen

Hoe goed beschermen jouw genen je tegen irritaties en ontstekingen? Met de test ontdekken we hoe gevoelig je huid is en wat triggers zijn voor ontstekingen.

SkinDNA test The Peeling Clinic Echt Limburg

Een uniek advies op maat

Door jouw unieke DNA-profiel, geen one-size-fits-all-oplossing, krijg je een persoonlijk advies voor de juiste ingrediënten, supplementen en professionele huidbehandelingen die jouw huid nodig heeft om de risico’s op huidveroudering te verminderen. De test is volledig merkonafhankelijk en focust zich puur op de ingrediënten die jouw huid genetisch nodig heeft! Je verspilt dus geen tijd en kosten meer aan producten en behandelingen die mogelijk niet het gewenste effect hebben en uiteindelijk helemaal niet voldoen aan jouw persoonlijke en unieke vereisten volgens jouw DNA. Dit wil toch iedereen!

Zo werkt SkinDNA™ Test

In de kliniek neem ik de SkinDNA™ test bij je af. Dit gaat heel eenvoudig en is zo gebeurd. Ik verzamel met de DNA Collector een monster van cellen uit de binnenkant van je wang. Daarna vullen we samen een online vragenlijst in. De SkinDNA™ test is AVG-proof, ik stuur het pakket met jouw wangslijmvliesmonster anoniem en veilig op naar het laboratorium in Australië. Daar wordt jouw DNA onder strenge normen geanalyseerd. Jouw persoonlijke gegevens zijn alleen bij mij bekend, omdat het onderzoek gebeurt aan de hand van een unieke persoonlijke streepjescode en niet op basis van jouw naam en adresgegevens. Fijn hè?

Wat vertelt jouw DNA je?

Ongeveer 3 tot 4 weken na het opsturen van jouw SkinDNA™ Test, ontvang ik jouw SkinDNA™ rapport. We plannen weer een afspraak en gaan samen kijken welke ingrediënten en behandelingen het beste geschikt zijn voor jouw huid. Vanuit jouw SkinDNA™-rapport stel ik een behandelplan op en een skincare routine zodat jij levenslang preventief kunt inspelen op vroegtijdige huidveroudering!

Handige info over SkinDNA™ Test

  • De prijs van de SkinDNA™ test is inclusief intake, wangslijmvliesafname, laboratorium onderzoekskosten, op maat uitgewerkt rapport met adviezen en een nabespreking bij The Peeling Clinic.

  • Een SkinDNA™ test is een eenmalige investering en geeft je levenslange informatie. Je DNA & genen kunnen niet zomaar veranderen.

  • We volgen alle richtlijnen en het veiligheidsbeleid en ondersteunen de wetten die jouw privacy en genetische informatie beschermen.

  • Jouw monster kan nog tot maximaal 7 dagen na het verwerken van je speekselmonster door SkinDNA™ worden bewaard. Daarna wordt je DNA monster gegarandeerd vernietigd.

  • Je gegevens kunnen toegevoegd worden aan de databank bank van SkinDNA™, maar alleen als jij hier toestemming voor geeft. Deze informatie wordt gebruikt om de onderzoekspopulatie (momenteel ongeveer 500.000) te versterken. Je kunt ook aangeven dat je dit niet wilt, dan worden de resultaten vernietigd, na het opsturen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Dat snap ik! Plan dan via deze link een afspraak in of stuur me een berichtje voor meer informatie. Ik help je graag!

× Hoe kan ik je helpen?