Looxs – The Peeling Clinic Limburg

Cosmelan-behandeling mesoestetic The Peeling Clinic

HUIDVERBETERING

PIGMENTVLEKKEN

Pigmentvlekken zijn donkere plekjes op je huid. Veel mensen vinden ze niet mooi en willen er graag iets aan doen. Ze hebben verschillende oorzaken, zoals zonschade, hormonen of als gevolg van acne of ontstekingen in je huid. Bij The Peeling Clinic behandel ik pigmentvlekken heel effectief met de Cosmelan-behandeling, eventueel in combinatie met microneedling.

Peelings tegen pigmentvlekken

Met Cosmelan kunnen we je pigmentvlekken goed aanpakken. De behandeling bestaat uit een voorbereidende peeling, een masker en thuisproducten. Door de opbouw van deze kuur en de ingrediënten van Cosmelan verdwijnen de vlekken en krijg je er een egale, stralende teint voor terug! 

COSMELAN-BEHANDELING TEGEN PIGMENTVLEKKEN

Voor een Cosmelan-behandeling geldt een vaste planning, zodat je er een optimaal resultaat mee bereikt. Op maandag plannen we een voorbereidende peeling. Twee dagen later kom je in de ochtend terug voor het Cosmelan-masker. Dit blijft acht tot twaalf uur zitten. ’s Avonds mag je dat zelf verwijderen. 

Vervolgens kom je op vrijdag terug voor de thuisproducten en een korte herstelbehandeling. Deze producten gebruik je daarna in de volgende doseringen:

  • Eerste maand: drie keer per dag smeren;
  • Twee maanden lang: twee keer per dag smeren;
  • Drie maanden lang: een keer per dag smeren.              


Na een maand zie je al de eerste resultaten en is 85% van de pigmentvlekken verdwenen als sneeuw voor de zon!

Om je huid na deze behandeling goed bij te houden adviseer ik om regelmatig een pigmentpeeling van Mesoestetic te ondergaan. We bespreken altijd samen welke peeling of onderhoudsbehandeling het beste bij jou past.

Kan een behandelde pigmentvlek terugkomen?

Ja! Door het kleinste beetje zon kunnen de pigmentvlekken weer terug komen. Het is dus héél belangrijk om je huid consequent in te smeren met minimaal SPF 50 en blootstelling aan de de zon zoveel mogelijk te vermijden.

Peeling in de zomer The Peeling Clinic Limburg looxs.nl

Het aanpakken van pigmentvlekken gaat in vier fases:

Fase 1 Intensieve depigmentatie

Met een intensieve voorbereiding van de huid en de eerste peelings starten we een intensieve verwijdering van de pigmentatie.

Fase 2 Aanhouden depigmentatie

Tijdens de vervolgbehandelingen in de peelingkuur zetten we het verwijderen van donkere vlekjes door.

Fase 3 Reguleren
depigmentatie

We houden het verwijderde pigment onder controle met regelmatige onderhoudspeelings.

Fase 4 Onder controle brengen van opnieuw verschijnen van pigment

Verschijnen er nieuwe plekjes? Dan hebben we die snel onder controle, door het regelmatige onderhoud en check van je huid.

× Hoe kan ik je helpen?