Wil je aan de slag met huidverbetering die echt zichtbaar resultaat geeft? Maar zie je een TCA peeling niet zitten, vanwege de downtime? Dan is een BioRePeel een mooi alternatief! Deze behandeling werkt hetzelfde als TCA peeling, maar dan met minimale of zelfs geen downtime en vervelling. Je ziet direct na de behandeling al resultaat! Ik vertel je graag meer over BioRePeel. 

BioRePeel behandeling: wat doet het?

Deze peeling is een TCA-peeling met natuurlijke en biologische ingrediënten. Deze ingrediënten dringen diep in de huid door. Dat zorgt voor een mooiere, egalere huidstructuur en het vermindert fijne lijntjes. Daarnaast helpen de actieve werkstoffen helpen om huidschade door zon, pigmentvlekken en acne te voorkomen. Na de peeling heeft je huid direct een mooie gezonde en natuurlijke gloed!

Hoe werkt het?

Ben je benieuwd hoe een BioRePeel behandeling verloopt? Ik leg het je graag uit!

Ik begin met dubbele reiniging van je huid en verwijder eventuele verstoppingen. Daarna breng ik het charcoal masker aan, dit masker verwijder ik na 5 minuten. Daarna breng ik de BioRePeel in druppels aan op je gezicht, waarna ik het in masseer. De toepassingstijd van de peeling is 3 tot 5 minuten. Als de peeling klaar is, verzorg ik je huid met serums, hydraterende crème en SPF. De behandeling duurt in totaal ongeveer 45 minuten.

Voor wie is BioRePeel geschikt?

De BioRePeel is geschikt voor alle huidtypes en in alle seizoenen. Let er wel op dat je 2 weken voor en 2 weken na de behandeling niet in de zon gaat. Zo is je huid in de beste conditie voor de peeling. Voorkomen is beter dan genezen, je wilt je huid niet onnodig beschadigen! Het is sowieso belangrijk om je huid elke dag in te smeren met SPF 50.

Mijn ervaring met deze behandeling

Ik ben heel enthousiast over deze peeling. Hij is veilig en effectief en geschikt voor alle huidtypen. Daarnaast heb je niet of nauwelijks hersteltijd, waardoor je hem makkelijk kunt inplannen in je dagelijkse leven. Tot slot geeft de BioRePeel je een mooie, natuurlijke gloed!

Wat kost de BioRePeel?

De prijs voor BioRePeel gvoor je gezicht is €125. Je kunt ook kiezen voor een kuur van 4 tot 6 behandelingen, waar steeds 7 tot 12 dagen tussen zitten. Of combineer de BioRePeel met microneedling voor een optimaal resultaat. De prijzen voor deze combinatiebehandelingen zijn maatwerk en daar vertel ik je graag meer over tijdens een persoonlijke intake. Heb je nog vragen of wil je een afspraak plannen? Stuur me dan een berichtje!